Gastro Experience – Putevima otoka Paga

Put lunjske masline
Botanički rezervat brojnih sorti maslina koje obitavaju na području Luna smatra se jedinstvenom pojavom u svijetu. Oaza biblijskih maslina očarava svojom jedinstvenošću i čuva mir pod krošnjama tisućljetnih stabala.

Put paškog sira
Autohtoni proizvod koji ide uz bok najpoznatijim svjetskim sirevima. U svojem bogatom i snažnom okusu sažima paški kamen i sol, ljekovito aromatično bilje i tradiciju otoka Paga.

Vinska cesta Boškinac
Njegovana vinogradarska tradicija i blaga mediteranska klima doprinijeli su razvoju autohtonih sorti vrhunskih vina punog okusa te vinskih destilata s dodacima ljekovitih trava.

Program izleta/gastro ture uključuje obilazak lunjskog maslinika, degustaciju vina u vinariji Boškinac, degustaciju u sirani Gligora koja uključuje sir, inćune i pršut. Izlet završava ručkom u jednom od poznatih klokalnih restorana, a menu uključuje domaće specijalitete.

Paket uključuje:

  • Tri noćenja za dvije osobe u Superior dvokrevetnoj sobi sa pogledom na more.
  • Bogati buffet doručak
  • Besplatno korištenje Insula Spa centra, unutarnjeg bazena, detoksikacija u tri saune po izboru (finska sauna, paška solna sauna i turska kupelj), kao i korištenje prostorije za odmor i fitness centra
  • Besplatan Wi-Fi Internet unutar hotela.
  • Boravišna pristojba i PDV

Cijene kreću od 49,00 € po osobi po noćenju.

Ponuda vrijedi od 04.04.-15.06. & 01.09.-23.10.2017.*

*(Isključen je period Uskrsa 14.-16.04. i 1. Maja 29.04.-02.05.2016.)

Molimo vas da nas prilikom rezerviranja kontaktirate na naš mail: sales@luna-hotel.hr i navedete kod GAS.