Opći uvjeti poslovanja

LUNA HOTEL d.o.o. obvezuje se da će poštovati privatnost svih svojih korisnika te njihove podatke neće dati na raspolaganje trećim osobama niti koristiti u marketinške svrhe osim uz prethodno odobrenje istih. Luna Hotel d.o.o. prikuplja samo nužne podatke o korisnicima potrebne za izvršenje rezervacije. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Luna hotela d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PRAVNE NAPOMENE

Korištenjem ove web stranice kao i svih usluga koje su na istoj navedene, Vi prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja molimo Vas da ne koristite ove stranice.

1. UGOVOR IZMEĐU KORISNIKA I LUNA HOTELA d.o.o.

Korištenjem ove web stranice kao i svih usluga koje su na istoj navedene, Vi prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja molimo Vas da ne koristite ove stranice.

2. ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Luna Hotel d.o.o. izrazito cijeni i poštuje privatnost svakog gosta, te Vam izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši osobni podatci. Ukoliko ste rezervirali smještaj u našem hotelu preko treće strane koja je pružatelj usluge koju ste rezervirali i platiti, vaši osobni podatci korišteni su isključivo i jedino u svrhu rezervacije smještaja. Vaše osobne podatke koristimo kako bi bili slobodni Vas obavijestiti o novostima i/ili akcijama koje ima Luna hotel d.o.o., a gdje smo za Vas kao naše dragog i cijenjenog gosta pripremili posebne ponude. Kako bismo Vas mogli pravovremeno obavijestiti o svim našim novitetima, ljubazno vas molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.

3. AUTORSKO PRAVO

Internet stranica Luna hotela d.o.o, namijenjena je korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama. Ove stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih pravnih i fizičkih osoba. http://lunaislandhotel.com/kutak-za-gosta/opci-uvjeti-poslovanja/ http://lunaislandhotel.com/kutak-za-gosta/opci-uvjeti-poslovanja/Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Luna hotel d.o.o. ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.

4. OTKAZIVANJE USLUGE

U slučaju otkazivanja ugovorenih usluga po isteku roka odustanka ili u slučaju nedolaska gosta, gost se obvezuje platiti naknadu Luna hotelu d.o.o. za otkazivanje u visini postotataka ugovorenih usluga na slijedeći način: 14 dana prije dolaska – 100% 15 dana prije dolaska – 80% 21 dan prije dolaska – 50% 30 dana prije dolaska – 30%