O nama

LUNA HOTEL **** VODEĆI HOTEL U REGIJI

LUNA Hotel je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodećim hotelom u regiji.  Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park visoke izrazitog  komfora: najmanja soba hotela ima površinu od  30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu). Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.

Hotel ima prekrasnu plažu s kapacitetom od 250 gostiju, dva bazena (vanjski i unutarnji), četiri saune (bio, turska, finska i blatna kupelj), wellness, dva bara (cocktail i lobby bar) i dva restorana (pansionski & A’ la carte).

Budući su naši gosti i poslovni ljudi koji rado organiziraju sastanke i/ili kongrese, hotel raspolaže sa tri kongresne dvorane koji primaju do 180 osoba i velikim izložbenim prostorom od 200 m2 koji se nalazi ispred kongresnih dvorana. Imamo i VIP sobu za sastanke koja je opremljena najnovijom tehnologijom, gdje je našem gostu omogućeno istovremeno pratiti četiri videokonferencijska poziva. Bežićni internet je na raspolaganju našim gostima u svim zajedničkim prostorijama hotela, na bazenu i VIP sobama.

U sklopu hotela na raspolaganju hotelskim i vanjskim gostima je ronilački klub, najam kajaka, kanua, bicikla, ribolov i lov na tunu.

Gastronomska ponuda hotela bazira se na domaćim proizvodima i tradiciji otoka Paga i Novalje, a većinu namirnica imamo iz vlastitog uzgoja odnosno zahvaljujući domaćim kooperantima. U dogovoru s lokalnim domaćim proizvođačima pokušat ćemo osmisliti i posebnu sortu bijelog i crnog vina za naše goste, dok naša vinska karta promovira domaća hrvatska vina i prestižna strana vina visoke kategorije.