Restorani i barovi

Bilo da želite uživati u ribljim specijalitetima, izvrsnoj pašti ili janjetini sa žara, možete biti sigurni da će Vaše gurmansko iskustvo u hotelskim restoranima biti posebno i autentično. Dok na terasi promatrate kako sunce nestaje iza okolnih otoka, možete uživati u slijedovima ukusne mediteranske kuhinje ili svoja čula zadovoljiti sjedeći za stolovima neposredno uz more uz nježno treptanje svijeća i glasanje zrikavaca.

Uz lagani povjetarac i opuštajući pogled na otoke, iznad poznatih otočkih stabala divljih maslina, na terasi restorana možete uživati u vrhunskoj jednostavnosti jela sa plodovima mora i mediteranskim jelima sa žara. Uživajte u popularnim tjednim tematskim večerima.

Cocktail Pool Bar

Nadomak hotelskog bazena tik uz more i hotelsku plažu smješten je „Cocktail Pool Bar“.

Uz brojna događanja na bazenu, ljetnu vrućinu ugasite nekim od brojnih cocktaila iz vještih ruku naših majstora ili uživajte u jedinstvenoj ponudi hrane i pića.

A’ la carte restaurant: “Šumica”

Nadomak mora u okružju maslina i crnike smješten je naš: A’ la carte restaurant: ,,Šumica“. Ponuda jela zadovoljit će svaku Vašu želju, bilo da planirate lagani ručak, poslovnu ili svečanu večeru.

Impresivnu ponudu jela obogaćuje vinska lista uz stručne savjete našeg profesionalnog osoblja.

Lounge Bar “Badur”

Ispijanje prve jutarnje kave uz pogled na more i izlaz sunca učinit će Vaš odmor jedinstvenim doživljajem.

Uz velik izbor domaćih slastica, raznih vrsta napitaka, aperitiva, koktela i dižestiva, Lounge bar ,,Badur“ je nezaobilazno mjesto za svakog našeg gosta.

Restaurant “Oleaster”

U zatvorenom dijelu restoran može primiti 130 gostiju, dok vanjska terasa pruža spektakularni pogled za još 150 gostiju. Naša bogata ponuda hrane dovoljan je razlog za ponovni posjet Luna hotelu. Za ručak i večeru poslužujemo raznovrsna jela nacionalne i internacionalne kuhinje, pripremljena na autohtoni način. Nudimo mogućnost pripreme bezglutenskih jela  dok naš „show cooking“ će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce.